Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Bienvenido | Atención al cliente

Persianes Barcelona - Instal·lació, reparació i motorització de tot tipus de persianes

Som especialistes en persianes i oferim el més ampli i complet servei tant d'instal•lació de Persianes Barcelona com de reparació i motorització, sempre al millor preu en tota la província de Barcelona i rodalies. El nostre treball se centra en persianes per a la llar i en persianes per comerços o negocis, també en l'àmbit industrial. Més de 15 anys treballant en el sector ens avalen i ens permeten oferir el millor servei

Instal•lació, motorització i reparació persianes Barcelona llar - Urgències persianes comerç – Obertures i entrades a locals

El teu instal•lador de confiança a Barcelona. Pressupostos sense compromís.

Persianes Barcelona vivenda

Instal·lem, motoritzem i reparem tot tipus de persianes Barcelona vivendas. Persianes PVC, alumini, Gradhermetic, Griesser, de seguretat, alicantines.

Més info

Persianes Barcelona comerç

Experts en la instal·lació i motorització de persianes Barcelona ferro i alumini per comerçs i locals de tot tipus.

Més info

Persianes Barcelona Gradhermetic

Especialistes en la instal·lació, motorització i reparació de persianes Barcelona Gradhermetic. Instal·lar, reparar i motoritzar tot tipus de persianes Gradhermetic

Més info
 

SERVEIS I PRODUCTES PERSIAUTO

MOTORITZACIÓ

PERSIANES FERRO COMERÇ

PERSIANES ALUMINI COMERÇ

Reixes i ballestes

PERSIANES GRIESSER

PERSIANES SEGURETAT

PERSIANES ALUMINI LLAR

PERSIANES PVC LLAR

PERSIANA PERSIROLL

PERSIANES ALACANTINES

PERSIANES GRADHERMETIC

TENDALS I CORTINES

Instal·lació persianes Barcelona i rodalies, tècnics especialitzats en tot tipus de persianes domèstiques i de comerç. Persianes alumini, PVC, persianes Gradhermetic, Griesser, persianes comerços.

Garantia de 5 anys en tots els nostres motors i automatismes i 6 mesos de garantia d'obra.
Servei motoritzar persianes Barcelona, motoritzem tot tipus de persianes domèstiques i de comerç gràcies a la qual cosa podrà gaudir de la major funcionalitat i comoditat possibles.

Tots els nostres motors i automatismes vénen proveïts amb el full d'instruccions corresponent, facilitada pel fabricant.
Reparació persianes Barcelona, si la seva persiana necessita d'alguna reparació d'urgència ¡compti amb nosaltres!

Substitució de cinta i maneta, persianes encallades, substitució d'eix i motor, canvi de lames, substitució de panell, canvi de politges i molls... No hi ha res que no puguem reparar.